اخبار ویژه
حمله مسلحانه به ۳ قاضی دیوان عالی کشور/ ۲ قاضی به شهادت رسیدند/ ضارب خودکشی کرد
- توضیحات
- نوشته شده توسط پایگاه خبری ندای هفتکل
مرکز رسانه قوه قضاییه نوشت: صبح امروز فرد مسلحی نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامهریزی شده اقدام به ترور دو قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریزم کرد.
خبرگزاری فارس نیز با انتشار این خبر به نقل از یک منبع آگاه نوشت، این قضات با تیر جنگی هدف قرار گرفتند و ۲ تن از آنان به شهادت رسیدند و یکی از قضات مصدوم شده است.
بنا به این گزارش؛ دو قاضی دیوان عالی با نامهای مقیسه و رازینی به شهادت رسیدند و قاضی میری نیز در این سوء قصد زخمی شده است. یک محافظ نیز در این تیراندازی زخمی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین رازینی رئیس شعبه ۳۹ و حجت الاسلام والمسلمین مقیسه رییس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور بودند.
تیراندازی در مقابل پارک شهر اتفاق افتاده است.
بنا به این گزارش، ضارب پس از تیراندازی اقدام به خودکشی کرده است.
براساس تحقیقات اولیه، ضارب نه پروندهای در دیوان عالی کشور داشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده است.
آیا کرونای جدید در راه است؟ ظهور ویروس جدید در چین و نگرانیهای جهانی از شیوع آن
- توضیحات
- نوشته شده توسط پایگاه خبری ندای هفتکل
اخیراً خبری از ظهور یک ویروس جدید در چین به گوش رسیده است که به سرعت توجه بسیاری را جلب کرده است. این ویروس که نام آن HMPV (ویروس متاپنومو انسانی) است، به نظر میرسد که تهدیدی مشابه با ویروسهای تنفسی گذشته باشد، اما تفاوتهایی دارد که باعث نگرانیها در مورد نحوه شیوع و خطرات آن میشود.
ویروس HMPV علائمی مشابه آنفولانزا و سرماخوردگی دارد. افراد مبتلا به این ویروس معمولاً با علائم تنفسی مانند سرفه، تب، و گرفتگی بینی مواجه میشوند. در برخی موارد، این ویروس میتواند منجر به تنگی نفس و مشکلات تنفسی شدیدتری گردد. دوره پنهانی این ویروس بین ۳ تا ۶ روز طول میکشد، که به این معنی است که افراد ممکن است پیش از بروز علائم، به طور ناخواسته آن را منتقل کنند.
این ویروس معمولاً در فصول زمستان و اوایل بهار شیوع پیدا میکند، زمانی که ویروسهای تنفسی بیشتر از همیشه در حال گردش هستند. از آنجا که HMPV به راحتی از طریق تماس مستقیم با افراد مبتلا یا قطرات تنفسی منتقل میشود، رعایت اصول بهداشت فردی و استفاده از ماسکها برای جلوگیری از شیوع آن توصیه میشود.
یکی از نکات نگرانکننده در مورد ویروس HMPV این است که برخلاف ویروس کرونا که عمدتاً افراد مسن و دارای بیماریهای زمینهای را تهدید میکرد، این ویروس همچنین کودکان را نیز در معرض خطر قرار داده است. به ویژه کودکان زیر پنج سال بیشتر از سایرین به این ویروس مبتلا میشوند.
با این حال، سالمندان همچنان گروه اصلی در خطر محسوب میشوند. افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مانند بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن یا کسانی که درمانهای سرکوبکننده ایمنی دریافت میکنند، در معرض خطر ابتلا به بیماریهای شدیدتر قرار دارند. این گروهها ممکن است به دلیل ضعف سیستم ایمنی خود قادر به مقابله با ویروس نباشند و به بیماریهای تنفسی شدیدتری دچار شوند.
اچ ام پی وی (HMPV) شباهتهای زیادی با ویروس RSV (ویروس سنسیشیال تنفسی) دارد، که یکی از علل رایج بیماریهای تنفسی در نوزادان است. با این حال، تفاوتهایی بین این دو ویروس وجود دارد. در حالی که ویروس RSV بیشتر در نوزادان زیر شش ماه خطرناک است، ویروس HMPV معمولاً در نوزادان بین ۶ تا ۱۲ ماهه بیشتر موجب بیماریهای شدید میشود. این تفاوت میتواند به پزشکان کمک کند تا در تشخیص و درمان بیماران بهتر عمل کنند.
در حال حاضر، هیچ واکسن یا درمان ضدویروسی برای HMPV وجود ندارد. این موضوع باعث میشود که پیشگیری از این ویروس از اهمیت بیشتری برخوردار باشد. کارشناسان بهداشت عمومی تأکید دارند که رعایت بهداشت فردی، شستشوی دستها بهطور مرتب، استفاده از ماسک و خودداری از تماس نزدیک با افراد بیمار، بهترین راهکارها برای کاهش شیوع این ویروس هستند.
در حالی که اطلاعات بیشتری در مورد این ویروس در حال جمعآوری است، هنوز نمیتوان به طور قطع گفت که HMPV چه تأثیری در سطح جهانی خواهد داشت. اگرچه شواهد اولیه نشان میدهد که این ویروس خطرات مشابهی با ویروسهای تنفسی پیشین دارد، اما هنوز باید منتظر ماند تا ببینیم که آیا این ویروس میتواند به یک اپیدمی بزرگ جهانی تبدیل شود یا خیر.
اما آنچه که به وضوح مشخص است، این است که رعایت بهداشت فردی و مراقبتهای بهداشتی دقیق همچنان بهترین روش برای مقابله با این ویروس و جلوگیری از شیوع آن در جوامع است.
ویروس HMPV به سرعت در حال گسترش است و با توجه به اینکه علائمی مشابه آنفولانزا و سرماخوردگی دارد، میتواند به راحتی در جوامع شایع شود. گروههای در معرض خطر شامل کودکان زیر پنج سال، افراد مسن، و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، باید مراقبت بیشتری داشته باشند. در حال حاضر، تنها راه مقابله با این ویروس، رعایت دقیق بهداشت فردی و پیشگیری از تماس با افراد مبتلا است.
جهت آگاهی و اطلاعات بیشتر، به روزرسانیهای علمی و پزشکی در خصوص وضعیت ویروس HMPV به دقت دنبال خواهد شد.
منبع: عصر ایران
از ماست که بر ماست/ امیر حیات مقدم را رها کنید
- توضیحات
- نوشته شده توسط پایگاه خبری ندای هفتکل
ندای هفتکل/ سیدمجید حسینی نژاد (فرماندار اسبق شهرستان رامشیر):
قصد ندارم از کنار خطای راهبردی حیات مقدم نماینده مردم ماهشهر و مقاومت ایشان برای عذرخواهی شفاف از قوم شریف لُر بگذرم اما از زاویه ای دیگر به راز شکسته شدن هیمنه ی مردمان زاگرس نشین اشارتی خواهم کرد:
زمانی علیمردان خان بختیاری در مقابل قضات دادگاه رضاخانی ایستاد و با صدایی مردانه و خشم الود فریاد زد : این شما نیستید که مرا محاکمه می کنید . این استعمار پیر انگلستان است که مکنونات درونی خویش را بر قلم قضاوت شما جاری کرده است.
لختی بعد چون حسنک وزیر و حلاج وار با چشمان باز به پای جوخه اعدام رفت در حالیکه کلاه پهلوی را مچاله می کرد و فریاد میزد : زنده باد ایران
و هنوز که هنوز است چوپانان بختیاری بر ستیغ منگشت و تاراز برای او سوگینه میخوانند.
پس از او در فراز دیگری از تاریخ ، سردار اسعد به کمک صمصام السلطنه پس از فتح اصفهان با کمک قشون بختیاری راهی تهران شد تا پیشگام تلاش برای ازادی و دموکراسی و مشروطه باشد و بعدها پس از عمری مجاهدت فرهنگی ، در کنج عزلت ، بیماری و مرگ را تجربه نماید.
در روزگار ما نیز محسن رضایی جوانی سبزپوش که در جنگی نابرابر فرماندهی سپاه ایران را بر عهده داشت و تابلوهای زیبایی از رشادت را به ترسیم کشیده بود اکنون در گوشه ای به دور از تحولات کانونی سیاست روزگار می گذراند و ما هیچ ! ما نگاه !
درست زمانی که اریوبرزن در گردنه های دربند پارس ، اسکندر مقدونی را زمینگیر کرده بود با خیانت چوپانی هم تبار از همان دیار ، راه مخفی کوهستان را پیدا کرد و آریوبرزن محاصره شد و گذرگاهی جز مرگ نیافت!؟
زمانی که سریال جعلی *سرزمین کهن* در صدا و سیمای جمهوری اسلامی با واکنش شدید افکار عمومی مواجه شد عده ای بادمجان دور قاب چین در بختیاری ، چوقای ایل را که نماد صداقت و اصالت مردمان قبیله بود به تن ضرغامی پوشاندند.
امروز دیگر از ان قهرمانان تاریخی خبری نیست و برخی افراد کوتاه قامت ، صندلی های سیاسی را اشغال کرده اند که نه با هنرمندان و نخبگان بختیاری ارتباطی دارند و نه دغدغه ی اصالت و موجودیت آن را دارند و به خود زحمت نمی دهند که درکی از تاریخ و فرهنگ و پیشینه ی این قوم بدانند.
جامعه لر و بختیاری ریشه دارترین قوم ایرانی با حداکثر همگرایی ملی و حداقل واگرایی است ولی امروز گرفتار فقر و عقب ماندگی و محرومیت و استضعاف است.
*از لردگان تا رشته کوه آسماری*
*درگیر اندوه است قوم بختیاری*
امیدوار رضایی سالها رییس کمیسیون بهداشت و درمان بود اما حوزه ی انتخابیه اش از فقر خدمات درمانی به خود پیچیده است.
سرهنگورناصری نماینده ی سابق مسجدسلیمان ، که می بایست برای اعتلای مسجدسلیمان قدم بردارد در اقدامی نابرادرانه دست به حذف بزرگترین کارافرین منطقه یعنی دکتر یوسف داودی زد که می توانست پتروپالایش بختیاری را به سرانجام برساند.
دکتر رضا جباری که در جشنواره بلوط درتهران با استخدام هنرمندان سفارشی و با انگیزه ی انتخاباتی ، چوقاپوش شد چرا امروز روزه ی سکوت گرفته است؟
مجتبی یوسفی که رای خود را از جامعه بختیاری می گیرد اما خاستگاه سیاسی خود را در جبهه ی دیگری تعریف میکند چرا حرفی نمیزند؟
چرا زمانی که نام مهندس مکوندی معمار صنایع کوچک و تئوریسین سیاسی و اقتصادی برای تصدی استانداری خوزستان مطرح شده بود کسی به حمایت برنخاست و بزرگان بختیاری سر به جیب مراقبت و انزوا فرو بردند؟
تاجگردن و موحد و دیگران که سالها برنامه ریز و کارشناس بودجه و کمیسیون ها بودند چرا اجازه دادند که منابع نفت و گاز مناطق لر نشین ، اینچنین به یغما رود و هیچ صنعت فرآوری و پتروشیمی و پالایشگاهی برای جوانان لیکک و لنده و ... فراهم نشود که امروز حیات مقدم اینچنین لب به سخن باز کند؟
حیات مقدم نگران سربندر و کوره ها و شهرک چمران و مشکلات حوزه ی انتخابیه خویش است اگر چه ادبیات درستی را برای بیان آن انتخاب نکرده است و باید شجاعانه و متواضعانه عذرخواهی کند.
آری عزیزان! به تعبیر دکتر خانلری در شعر معروف عقاب:
*چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید*
*گفتا ز که نالیم از ماست که بر ماست.*
اختصاص ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح فدک
- توضیحات
- نوشته شده توسط پایگاه خبری ندای هفتکل
به گزارش پایگاه خبری طلوع زاگرس، فرشاد ابراهیمپور نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس در نشست معتمدین، متنفذین که در سالن سینما شهرداری ایذه برگزار شد، عنوان کرد: دولت با ترک تشریفات اجرای طرح آبرسانی به شمال شرق خوزستان موسوم به طرح فدک موافقت کرد که جهت اجرای این طرح ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.
وی تصریح کرد: انعقاد قرارداد این طرح با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حال انجام است که اجرای آن علاوه بر تامین آب شرب مردم منطقه باعث توسعه و رونق کشاورزی خواهد شد.
ابراهیم پور گفت: فراخوان انتخاب پیمانکار محور ایذه و باغملک به اهواز صادر شده و با مشخص شدن پیمانکار، اجرای این پروژه با اعتبار یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان صورت خواهد گرفت.
نماینده حوزه منگشت گفت: فراخوان انتخاب پیمانکار کارخانه اکسید منیزیم نیز انجام شده است و با انتخاب پیمانکار، این پروژه آغاز میشود.
وی با اشاره به ظرفیتهای جاده عشایری بانا در بخش سوسن برای توسعه گردشگری و تردد آسان عشایر به استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مجوز اجرای کامل این پروژه و مسائل منابع طبیعی آن انجام شده است.
ابراهیم پور در ادامه افزود: پیگیری و حل مشکل جاده پیان تا ایذه در دست انجام است.
ساعت کاری ادارات تا پایان بهمن ماه تغییر کرد
- توضیحات
- نوشته شده توسط پایگاه خبری ندای هفتکل
به گزارش خبرآنلاین، به دلیل برودت و آلودگی هوا و با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی، با تصویب هیأت دولت چهاردهم ساعت کاری ادارات تا پایان بهمن ماه جاری تغییر کرد.
بر این اساس، ساعت کاری ادارات ۸ تا الی ۱۴ اعلام شده است.
مقالات دیگر...
- بازگشت خاموشیهای برنامهریزی شده/ جدول خاموشیهای برق از شنبه اعلام میشود
- پیشبینی بارش باران در خوزستان از اوایل هفته آینده/ دما به شدت کاهش مییابد
- پایان حکومت بشار اسد/ ادعای خاموش بودن رادار هواپیمای بشار اسد در هنگام ترک سوریه
- پزشکیان به خوزستان سفر میکند
- عکس/ خوزستان روی موج زلزلهها/ ثبت ۱۱ زمین لرزه در کمتر از دو ساعت