آخرین آمار از دانش آموزان مسموم در مدارس هفتکل/ ۵۵ دانش آموز مسموم؛ ۱۸ نفر به اهواز و رامهرمز اعزام شد
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 14 اسفند 1401 09:29
- بازدید: 116
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل در گفتگو با ندای هفتکل اظهار داشت: مقارن ساعت ۱۴ دیروز شنبه ۱۳ اسفندماه پس از تماس تلفنی که با مرکز فوریت های پزشکی انجام گرفت، پرسنل فوریت های پزشکی سریعا در مدرسه هاجر حاضر شدند و اقدام به خدمات رسانی کردند.
مازیار مولایی با اشاره به اینکه این اتفاق در یک مدرسه دخترانه رخ داده بود گفت: مدرسه دخترانه هاجر که در کنار مدرسه پسرانه پیامبر اعظم قرار دارد، باعث شد که بوی این گاز به مدرسه کناری نیز سرایت کند و تعدادی از دانش آموزان آن مدرسه نیز این بوی تعفن را استشمام کنند.
وی گفت: از لحظه وقوع این حادثه تا مقارن ساعت ۲٠ روز شبنه، تعداد ۵۵ دانش آموز شامل ۵٠ دختر و ۵ پسر با علائم حالت تهوع، ضعف و سرگیجه به بیمارستان محلی شهدای سلامت اعزام و مراجعه کردند.
مولایی با بیان اینکه همه ظرفیتهای درمانی و فوریتهای پزشکی و بیمارستان های استان در این حادثه همکاری داشتند، گفت: ۱۸ نفر از این دانش آموزان به بیمارستان های مادر رامهرمز، امام و رازی اهواز اعزام شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل افزود: ۱۵ دانش آموز دیگر که وضعیت مساعدتری داشتند در بیمارستان محلی شهرستان هفتکل بستری شدند و تعداد ۲۲ نفر دیگر نیز به صورت سرپایی درمان و مرخص شدند.
گفتنی است: روز گذشته پایگاه خبری ندای هفتکل در گزارشی نام مدرسه سمیه را اشتباها بجای مدرسه پسرانه پیامبر اعظم ذکر کرده بود.