گردشگری، صنعتی پاک و پرسود/ روستای چمن لاله، مستعد برای جذب سرمایه گذار
- توضیحات
- آخرین به روز رسانی شنبه, 04 بهمن 1399 09:58
- نوشته شده توسط ندای هفتکل
«ابراهیم اسمی پور»
به گزارش خبرگزاری ندای هفتکل، در حالی که گردشگری به یکی از صنایع پرسود در ایران و جهان تبدیل شده و در مناطق مختلف سرمایه گذران در جذب گردشگر رقابتی نفسگیر دارند در هفتکل با وجود جاذبه های فراوان صنعتی، تاریخی، فرهنگی و طبیعی، داستان متفاوت است.
یکی از جاذبههای قابل توجه گردشگران، سفر به مناطق روستایی و آشنایی با فرهنگ، آداب، رسوم، غذاهای محلی، صنایع دستی و لذت بردن از جاذبه های طبیعی و هوای پاک روستاهاست.
چندین روستا در هفتکل قابلیت دارند که هدف گردشگر شوند که از جمله آنها میتوان به روستای زیبای چمن لاله اشاره کرد.
چمن لاله شاخصههای فراوانی دارد که می شود با تکیه بر آنها به عنوان یک روستای هدف گردشگری معرفی گردد.
بقعه متبرکه مرتضی علی، عمارت تاریخی و ثبتی صمیمی، دره مرتضی علی، غار یخی، پارک و فضای سبز وسط روستا، طبیعت رویایی، خانه باغهای متعدد و تاسیسات نفتی تنها بخشی از این جذابیت ها هستند.
این جذابیتها در کنار گویش و پوشش ترکی قشقایی اهالی خونگرم و میهمان نواز این روستا و صنایع دستی، غذاهای بومی محلی، موسیقی قشقایی، اوقات شادی را برای یک گردشگر رقم خواهد زد.
فاصله کوتاه از مرکز شهر، امنیت، وجود زیر ساختها و امکانات رفاهی مثل آب و برق، مجاورت با جاده اصلی، خانه بهداشت، مسجد، دسترسی آسان به مواد خوراکی و... جذابیت را دو چندان می کند.
سد و سنگ شکن و تپههای مشرف به آن و فضای سبز و درختان اطراف آن و ایستگاهی که در زمان آزادی اسرا، مردم جهت استقبال از آزادگان در آن مکان تجمع می کردند، نیز جذابیت خاص خود را دارد.
فاصله این روستا تا تبدیل شدن به یک مکان مناسب و مورد تحسین گردشگر فقدان یک اقامتگاه بومگردی است.
اقامتگاه بومگردی توسط بخش خصوصی تاسیس و دولت در صدور مجوز و پرداخت تسهیلات همراهی می کند.
اقامتگاه بومگردی ضمن تامین رفاه گردشگر، سبب درآمدزایی برای موسس، اشتغالزایی و معرفی فرهنگ، آداب، رسوم و صنایع دستی خواهد شد.