آیا با تشکیل حوزه انتخابیه جدید «باغملک و هفتکل» موافقید؟/ لطفا نظر بدهید
- توضیحات
- منتشر شده در شنبه, 20 آذر 1400 22:06
- بازدید: 461
به گزارش ندای هفتکل، بر اساس اصل ۶۴ قانون اساسی، هر ۱۰ سال یکبار با در نظر گرفتن عوامل انسانی، جغرافیایی، سیاسی، حداکثر بیست نماینده به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی می تواند اضافه شود و با توجه به اینکه بیست سال از آخرین افزایش تعداد نمایندگان مردم در مجلس می گذرد لذا این افزایش می تواند به عدد ۴۰ نفر برسد.
طرح جدایی شهرستان هفتکل از حوزه انتخابیه مسجدسلیمان، لالی و اندیکا و همچنین جدایی شهرستان باغملک از حوزه انتخابیه ایذه که از اوایل دهه نود کلید خورد، اخیرا به مرحله نهایی رسیده و بزودی از وزارت کشور جهت بررسی نهایی به صحن علنی مجلس ارسال خواهد شد.
لذا پایگاه خبری ندای هفتکل ضمن اطلاع رسانی این خبر به شهروندان دو حوزه انتخابیه، قصد دارد نظرات آنها را در این خصوص دریافت و نتیجه آنرا به اطلاع مسئولان مربوطه برساند.
خواهشمند است نظرات خود را به همراه ادله و توضیحات ارسال نمائید، در غیر این صورت، نظراتی که به طور خلاصه وار و بدون اساس ارسال می شوند، منتشر نخواهد شد.
دیدگاهها
اگر یک نماینده در ماه دو بار هم به حوزه انتخابیه خود مراجعه نماید و از نزدیک با مشکلات مردم روبرو شود و هر بار نیز بتواند ده روستا را بازدید نماید و صدای مردم آن روستا را بشنود در پایان دوره بیش از نیمی از روستاهای دو شهرستان را نیز نمی تواند بازدید نماید. پس یکی از دلایل منطقی تفکیک، گستره ی جغرافیایی این دو شهرستان و داشتن ویژگی خاص توپوگرافی منطقه و فاصله زیاد روستاها از یکدیگر و پراکندگی جمعیتی و ...است و می طلبد که جهت رسیدگی بهتر ، این دو شهرستان دو نماینده مستقل داشته باشند.
دلیل دیگر وجود مسایل سیاسی و امنیتی است که با توجه به بافت قومیتی این دو شهرستان، هر دو حوزه بشدت علاقمند می باشند که نماینده از شهرستان آنها انتخاب شود و بر این هدف هم پافشاری وجود دارد لذا می بینیم بواسطه ی همین موضوع، پس از انتخابات مشکلات و نگرانی های امنیتی ایجاد می شود و تجربه ی گذشته از برخی تنش ها و درگیری ها حکایت می کند که بدلیل همین ساختار حوزه انتخابیه است که به آن اشاره شد و بعضا منجر به کشته شدن افراد بی گناه و تخریب اموال عمومی نیز شده است.
لذا ضروری است به دلیل جلوگیری از مشکلات سیاسی و امنیتی پس از انتخابات ، این دو حوزه از همدیگر تفکیک شوند.
ضمن آنکه بدلیل وجوه مشترک فرهنگی و اجتماعی که بدان اشاره شد رقابت منفی در انتخاب نماینده میان مردم این دو شهرستان وجود نخواهد داشت.
بهیچ عنوان موافق نیستم و خواهان توسعه متوازن مسجدسلیمان هفتکل لالی واندیکا هستم
لطفا نظرات خود را به همراه ادله و توضیحات ارسال نمائید، در غیر این صورت، نظراتی که به طور خلاصه وار و بدون اساس ارسال می شوند، منتشر نخواهد شد.
و بعلت دوری از شهر مسجد سلیمان (دلایل فرعی ) وشکست پیا پی هفتکل در مصاف با سه حوزه دیگر در انتخابات ،
امکان اینکه هفتکل در مصاف با باغملک بتواند کاندیدی به مجلس بفرستد بسیار قوی می باشد
همه ادله دوستان در بالا صحیح هست که از قرابت فرهنگی و سببی و نسبی ما با باعملک ارتباط بیشتری داریم و امکان پیشرفت در صورت دیده شدن سندتوسعه دوشهرستان چه از لحاظ ابزاری و چه از لحاظ انسانی امکان سرآمد شدن در منطقه را دارد
ولی هفتکل به دلیل تجارب بد و خودخواهانه در الحاق به رامهرمز و مسجد سلیمان توان یک تجربه بددیگر را نداردو عمده مخالفین طرح هم دلایلشان این هست وگرنه همه میدانند در تغییر صحیح پیشرفت حاصل میشود ولو اینکه انسانهای مغرضی نخواهند مساله صحیح کانالیزه گردد.ولی باغملک چنین تجارب مسمومی را در تاریخ خود ندارد و خیلی هم خوشحال از این پروسه خواهد بود
مردم اصیل هفتکل کسانی که سالها در این شهر زیستن و از دیرباز در این شهر سکونت دارند قطعا مخالف هستن ، اگر اینطور بشه قطعا
نفت هفتکل باغملک را آباد خواهد کرد ، ولی هفتکل ...
هم اکنون مسئولین باغملکی ادارات هفتکل که تعدادشون کم هم نیست نمره شون از ۲۰ چند هست ؟ نماینده باغملکی با مسئول باغملکی فرقی نخواهد کرد ،
ما مخالف جدایی از حوزه مسجدسلیمان هستیم....
#هفتکل پاره تن مسجدسلیمان
هفتکل از لحاظ شهریت و صنعتی بودن قدمت بیشتری دارد . با مسجد سلیمان می مانیم اما خواهان توسعه ی بیشتر اقتصادی هستیم بخصوص در حوزه نفتی
پس کاملا مخالف تلفیق هفتکل و باغملک هستم.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا